Kan jag skapa djuplänkar till undersidor?

Många annonsörer tillåter så kallad djuplänkning vilket innebär att du som affiliate kan peka annonserna till valfri undersida på annonsörens hemsida. Fördelen med detta är att du kan styra var besökaren hamnar och leda besökaren till en sida som genererar avslut direkt.

1. Leta upp annonsen du är intresserad av. Notera ikonen som indikerar om djuplänkning är tillåtet.

2. Klicka på Kod knappen för att få upp annonskoden.

Första fältet som visas är djuplänkning. Här anger du undersida som besökaren ska tas till när han klickar på annonsen.

Djuplänkar är ett bra sätt att leda besökare rätt direkt och därmed öka dina intäkter snabbt.