Lägg upp annonser på din Facebook eller Instagram

Logga in på ditt affiliate konto.

1. Lägg till din sida som en kanal. Klicka på ”kanaler” längst upp i menyn och sedan på ”Lägg till webbplats”. I adress (URL) fältet skriver du adressen till exempelvis din Facebook sida. Double Group har [https://www.facebook.com/doublegroupmarketing/], välj en passande kategori och ange en beskrivning om innehållet på din sida.

2. När din kanal blivit godkänd kan du ansöka till annonsörer med den som vanligt. Leta upp en annonsör du vill länka till och klicka på knappen ”Ansök” och välj din nya kanal.

3. När din nya kanal blivit godkänd hos annonsören kan du hämta annonsörens länkar och lägga in dem i ditt flöde så dina användare kan se dem. Bädda göra in dem i relevant text som riktar sig till den målgrupp du vill nå.

Lycka till.