Kom igång med annonsytor

Vad är en annonsyta?

En annonsyta är ytan där du placerar annonser på din sajt. Annonsytan kan ha olika storlekar, exempelvis 468x60, 300x200 osv. Du lägger enkelt in dina annonsytor genom att klicka på Kanaler och välja Annonsytor i menyn (notera att du måste ha lagt in minst en kanal först).

När du skapar din annonsyta får du välja vilka annonsformat och vilka annonsstorlekar som ska tillåtas.

Varför ska jag använda annonsytor?

Genom Double.net kan du själv styra vilka annonser som visas i annonsytan. Du slipper slösa tid med att byta ut annonser manuellt och du får fördelen av att annonsytan automatiskt visar de annonser som du tjänar mest pengar på. Både nya annonsörer och avslutade annonsörer hanteras automatiskt i annonsytan så att du slipper tänka på att byta ut annonser själv.

Du styr enkelt vilka annonser som får visas i annonsytan via Double.net genom att slå eller av annonser och annonsörer:

Med annonsytor får du bekvämligheten av att kunna ändra annonserna på din sajt med ett enkelt knapptryck från vår sajt Double.net eller via vår iPhone eller Android app.

Lägg in javascript-koden på din sajt

Gå till annonsytan och klicka på knappen Kod.  Därefter får du en javascript-kod som du placerar ut på din sajt på annonsytans plats. Koden kan se ut såhär:

Följ trafiken på dina annonsytor

Du får detaljerad statistik över hur dina annonsytor går och du kan enkelt filtrera fram all data du behöver i trafikrapporten. I exemplet nedan har vi valt att se alla annonsörer de senaste 30 dagarna i annonsytan som heter Företag: