Djuplänkar till undersidor

Många annonsörer tillåter så kallad djuplänkning vilket innebär att du som publisher kan peka annonserna till valfri undersida på annonsörens hemsida. Fördelen med detta är att du kan styra var besökaren hamnar och leda besökaren till en sida som genererar avslut direkt.

Leta upp annonsen du är intresserad av. Notera ikonen som indikerar om djuplänkning är tillåtet.

Klicka på Kod knappen för att få upp annonskoden. Första fältet som visas är djuplänkning.

Här anger du undersida som besökaren ska tas till när han klickar på annonsen, exempelvis http://www.barahandtag.se/led-lampor-kok-badrum/.

Du kan öka dina intäkter snabbt genom att leda besökaren till en landningssida där han snabbt kan komma till avslut.