Hur lägger jag upp annonser på min sajt?

Logga in på Double.net och välj en annonsör som du vill länka till.

Klicka dig fram till annonsörens annonser

Hämta annonskoden till annonsen som du vill lägga på din sajt genom att klicka på "kod"-knappen.

Välj vilken av dina kanaler som annonsen ska placeras på samt vilket format källkoden ska vara i. Du kan välja mellan HTML och Javascript.

Placera koden där du önskar att annonsen ska visas på din sajt och du är klar.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

4 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Konny Pettersson

Får tyvärr bara en tonad skärm när jag försöker anmäla intresse, hur löser jag det?

• 1
    Avatar
    Mikael Eriksson

När jag kopierar koden till annonsen och lägger upp på min sida på wix så syns bara koden och inte bilden.vad gör jag för fel:)

Avatar
    lena dahl

funkar inte bara koden syns

Avatar
    Scott Fitterman

where i can find subid for our site?