Kom igång guide för affiliates

Det går snabbt och du kan börja tjäna pengar på bara några minuter.

1. Skapa ditt konto

Börja med att skapa ett konto på Double.net här. Välj ditt lösenord och ange din e-postadress.

Ett e-post med en aktiveringslänk kommer att skickas till din e-postadress. Klicka på aktiveringslänken och fyll i dina uppgifter.

Logga in på Double.net.

Ange dina utbetalningsuppgifter dit vi ska betala ut dina pengar. Det kan vara ett bankkonto, ett plus- eller bankgironummer.

2. Lägg till dina kanaler

Lägg till din hemsida, blogg eller nyhetsbrev under kanaler. Om du även tänker köpa annonsplats på Google Adwords eller Facebook och placera våra annonser där - skapa även en kanal för Google eller Facebook. Var noga med att fylla i alla dina uppgifter så att det inte saknas något.

3. Skapa annonsytor

(Frivilligt) En annonsyta är en samling annonser som roterar på din hemsida. Om du vill kan du skapa annonsytor till dina kanaler. Då behöver du bara placera ut annonsytans javascript-kod på din hemsida en gång. Därefter styr du enkelt annonsytans innehåll från ditt konto på Double.net eller via någon av våra Android eller iOS appar.

4. Välj annonsörer

Skicka förfrågningar till annonsörer som passar dig. Så fort annonsören godkänner din kanal kan du börja tjäna pengar genom att placera ut annonser på kanalen.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

1 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Ahmet Gür

hur långt tid tar det för annansören att godkänna en publisher?